PBKs købs-, salgs- og byttecentral

Her kan du komme af med alle de ting og sager, du ikke har brug for længere, og som bare ligger og fylder op i pulterkammeret eller kistebænken.  Du kan også efterlyse dimser og dingenoter, som du lige står og mangler.

Lav en god beskrivelse af hvad det er, du vil sælge, bytte, købe eller forære væk, samt hvordan man kontakter dig enten pr. mail og/eller telefon.
Send beskrivelse og foto mv. til poffrederiksen@gmail.com, så klarer vi resten. Husk at give besked, når din annonce er blevet uaktuel og kan fjernes.

Vort trofaste medlem Ole Nielsen (Cumulus med vinterplads i Inderhavnen/Bro 4) har endnu en gang gennemført et indkøbsraid i Kina, hvorfra han har hjembragt et antal oliefyr, der er egnet til indbygning i fritidsfartøjer.

Specifikationer:
Varmluftfyr.
Effekt 5 kW.
Spænding 12 V.
Trådløs fjernbetjening.

Leverancen består, ud over selve brænderen, af alle monteringsdele som kabler og slanger. Selv en 10 liter dieselbeholder medfølger til brug i fartøjet, hvis du ikke har diesel ombord i forvejen.

I købet indgår også support fra først til sidst i forbindelse med installationen. Den håndværksmæssige indsats står du selv for.

Får du ad åre brug for service på fyret (rensning af brændkammer inkl. udskiftning af pakninger samt kontrol af gløderør, sensorer, blæsermotor og printkort) tilbyder Ole også dette.
Reservedele som brændkammer, gløderør, sensorer og printkort kan leveres.

Prisen er kr. 2.900,- og leveringstiden nærmest dag til dag i Præstø.

Ring til Ole Nielsen på mobil 27 28 99 59 og få flere oplysninger om oliefyret.